Vlentec vacuumzuigers 

JAUTOMATISERING B.V. schrijft de software voor deze hoogwaardige machine, en denkt mee met niewe innovatieve ontwikkelingen omtrent het product. 

De vacuumzuiger is uitgerust met Danfoss MC024 -120 en een CS500 Module, waarmee het geheel of afstand te updaten en real time uit te lezen is.

 

Deze hoogwerker is uitgevoegd met een safety controller en safety sensoren. Deze Sennebogen kraan wordt omgebowd naar Rail. Deze besturing voor deze machine wordt verzorgd door JAUTOMATISERING.

Deze kraan draait op IFM Safety Controllers en alle bewegingen worden gelogd. 

Speciale Eisen:
– Virtual all PL(d)                                                  – RCL PL(d)

 

Of het nu gaat om grasmaaien, onkruid bestrijden of veeg- en reinigingswerkzaamheden, AllTrec machines zijn zo ontworpen dat ze gecombineerd kunnen worden met verschillende aanbouwdelen.

Dankzij deze flexibele inzetbaarheid is de AllTrec een echte alleskunner!

Daarnaast hebben AllTrec werktuigdragers geen CO2-uitstoot en kenmerken ze zich door de minimale geluidsproductie, de hoge actieradius en de lage verbruik- en onderhoudskosten. Deze werktuigdragers zijn uitermate geschikt voor het groenonderhoud in stad en gemeente, maar bijvoorbeeld ook voor een camping, vakantie- of pretpark.

Jautomatisering B.V. Schijft de software voor deze mooie machine!

 

De Hoogwerker van Hyrax Industries is één van de meest innovatieve hoogwerkers die bestaat.

De hoogwerker houdt zichzelf tot op 12,6 meter hoogte waterpas, onder een hoek van 15°.

JAUTOMATISERING B.V. schrijft de software voor deze hoogwaardige machine, en denkt mee met nieuwe innovatieve ontwikkelingen omtrent het product.

Deze hoogwerker is uitgevoegd met een safety controller en safety sensoren.